ODM presisi Aluminium cast Auto parts

luwes ipad stand, tablet stand holder.

Mangga deleng produk suku cadang mobil, kabeh bagean khusus sing digawe mati lan nggawe produk kanggo pelanggan.


Detail Produk

Tag produk

Mangga deleng produk suku cadang mobil, kabeh bagean khusus sing digawe mati lan nggawe produk kanggo pelanggan.

FANGCHEN duwe tim teknik cetakan profesional lan senior, nyedhiyakake solusi cetakan sing optimal kanggo para pelanggan adhedhasar syarat supaya bisa njamin kualitas produk lan umur jamur.

Alat spare parts Auto biasane g kudu nggunakake mesin 200-1200T kita kanggo gawé. Kita bisa massa gawé bagean karo kekandelan tembok lancip minangka 1.0mm.We wis nambah pengalaman sugih ing porosity internal lan kontrol tightness online ing nglukis-wall die casting bagean .Kita wis nggawe bagean kaya Oil Pan, Flywheel shell, Clutch Housing, tutup silinder, ROVER Gear box.Lan kita nggarap sawetara pabrik mobil listrik.

Kita nggunakake bahan umum yaiku ADC12, A380 lan A360.Bahan liyane uga bisa disesuaikan adhedhasar kabutuhan klien.Kita duwe pemasok Bahan stabil ing Provinsi Shanghai lan Jiangsu.Saben materi mlebu ing pabrik kita bakal mriksa unsur materi lan ninggalake rekaman kanggo jejak mangsa ngarep.

Langkah kita kanggo nggawe bagean kanggo pelanggan minangka nderek:
1-Entuk konfirmasi saka Gambar sing disesuaikan
2-Miwiti desain die
3-Nggawe die Kangge njelasno ing perawatan lumahing
4-Sawise Die siap gawe jejak
5-Entuk conto lan priksa CMM kanthi ngetutake Gambar Kustomisasi
6-Sawise laporan CMM diwenehi "lampu ijo", ngirim conto menyang mburi customer kanggo mriksa
7-After customer konfirmasi bagean final, kita bakal nggawe produksi Trail kaya 100-1000 kanggo urutan pisanan
8-After customer konfirmasi produksi Trail, kita bakal tindakake pelanggan supaya kanggo gawé mangsa

buruh Fangchen tindakake langkah strictly, saben langkah bisa Trail yen ana masalah ing produk padha nemokake kita bisa nemokake masalah lan ngatasi masalah ing wektu cendhak.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita